Kjøpsvilkår, BrukOm nettbutikk

Trondheim Renholdsverk AS
Org.nr. 988 964 573
Postboks 2380 Torgarden
7004 TRONDHEIM

Vilkår

Betaling

Vi tilbyr følgende betalingsmuligheter: Vipps, bankkort, samt kredittkortene Mastercard og Visa. Alle priser hos Brukom Nettbutikk er inkl. mva. Beløpet belastes i det du gjennomfører kjøpet, og risiko for varen overtas da av kunden (deg). Når du bestiller en eller flere varer gjennom Brukom Nettbutikk sender vi en ordrebekreftelse på e-post til deg, hvorpå du som kunde må hente varen i våre lokaler i løpet av en uke.

Alle varer må hentes av kunde

Alle varer som kjøpes i nettbutikken må hentes av kjøper på Brukom sitt lager på Nyhavna i Styrmannsgata 6, 7042 Trondheim. Henting må skje innen 14 dager. Åpningstider er mandag til fredag kl 12-16. Vi oppfordrer folk til å ta med egen emballasje til varene de har kjøpt. Ved henting må ordrebekreftelse fremvises, og du får da en kvittering for kjøpet utlevert med varen.


Angrerett og retur

Vilkår for angrerett – varer under kr 300

Merk at angrerettloven ikke gjelder for «klikk og hent»-salg der totalprisen kunden betaler for varen er under 300 kroner, jf. § 2 bokstav g). En ev. angrerett for slike kjøp må i så fall baseres på avtale mellom kjøper og selger.

Det betyr at når du har vært hos oss og hentet varen din i BrukOm utlevering, besiktiget den og tatt den med deg, så har du ikke lengre anledning til å angre kjøpet.

Vilkår for angrerett – varer over kr 300

Hvis du bestemmer deg for å returnere varer du har betalt over kr 300 for, behøver du bare å fylle ut angrerettskjemaet som du får utlevert når du henter varen din, og sende varen/levere den tilbake til oss innen 14 dager etter du mottok den. Eventuelle fraktkostnader refunderes ikke.

En vare som returneres må være i samme stand som den ble mottatt.

Når en returnert vare er mottatt i nettbutikken vil nettbutikken overføre kjøpesum tilbake til kunden.

Om du trenger hjelp, kan du kontakte oss, så sender vi deg en e-post med lenke til skjemaet.  

Reklamasjon

Eventuelle uforutsette feil eller mangler ved varer fra Brukom Nettbutikk, skal oppgis innen rimelig tid etter at du har mottatt varen. Ved reklamasjon vil omkostningene ved frakt bli dekket av Brukom nettbutikk. 

Konfliktløsning: Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig  på  telefon 23  400  500  eller www.forbrukerradet.no.

Slik reklamerer du på en vare:

1. Send oss en mail brukom@trv.no og forklar hva det gjelder. Send gjerne ved bilde av feilen.
2. Vent på svar eller evt forklaring fra oss.
3. Send eller lever varen i retur til: Trondheim Renholdsvrk, Brukom nettbutikk, Styrmannsgata 6, 7042 Heimdal. Du vil motta fullt beløp tilbake på din konto når varen er mottatt i nettbutikkens lager og saken er behandlet.

Generelle kjøpsbetingelser

  • Alle varer selges “som de er”, og uten garanti. Selger tar derfor ikke ansvar for eventuelle skader som måtte oppstå ved oppbevaring og bruk av produktene, herunder elektriske artikler.
  • Ledningene er fjernet på alt elektrisk utstyr. Før varen tas i bruk, må kunden benytte fagkyndig bistand til reparasjon, og for å sikre at det er forsvarlig å bruke produktet.
  • Kontroller alle gjenstander (for eksempel sykler) og utfør vedlikehold og reparasjoner før bruk.

Lykke til med gjenbrukskjøpet ditt og takk for at du tar ansvar for miljøet sammen med oss.